opinie - szkoła pływania victoria

"CEL TO MARZENIE
Z DATĄ REALIZACJI"
Napoleon Hill
szkoła pływania VICTORIA pływamy zawodowo
"CEL TO MARZENIE Z DATĄ REALIZACJI"
Napoleon Hill


szkoła pływania VICTORIA pływamy zawodowo
Przejdź do treści

Menu główne:

opinie

2019-11-04 22:38:26
Oceniano w kategorii: Nauka pływania

Poziom nauczania : 6|Klimat : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6         
          
        
Najlepsza szkoła pływania!
Intensywne zajęcia od pierwszej minuty + indywidualne podejście do każdego = gwarantowany sukces. Zdecydowanie polecam każdemu
                      ag.                                                               
Termin skorzystania z usługi: sierpień 2019
2019-05-29 22:12:12
Oceniano w kategorii: Nauka pływania

Poziom nauczania : 6|Klimat : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6         
          
        
Polecam Trenera Sławka
Witam,
Polecam wszystkim Trenera Sławomira,  super podejście, duża wiedza i doświadczenie, oraz cierpliwość dla swoich podopiecznych.
Pozdrawiam
                      Krzysztof                           (mężczyzna, pow. 40 lat)                                     
Termin skorzystania z usługi: styczeń 2019
2018-10-10 09:42:32
Oceniano w kategorii: Nauka pływania
Poziom nauczania : 6|Klimat : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6         
 
 Absolutnie polecam Sławka!
Kochani,
chciałabym polecić Wam absolutnie z całego serca szkołę pływania „Viktoria”. Miałam przyjemność szkolić się od początku u Sławka, który moim zdaniem jest najlepszy. Przede wszystkim świetny pływak! Ogromna wiedza, którą się dzieli na każdym kroku. Przychodząc do szkoły 3 lata temu w wieku 32 lat jedyne co mogłam zrobić to wejście do wody po pas (gdzie przy złych doświadczeniach, topiąc się w morzu kilka lat wstecz to było prawie traumą), po kilku miesiącach pływałam już kraulem. Zajęcia są świetnie prowadzone przez Sławka, zarówno od strony technicznej jak i psychicznej -gdzie mimo wewnętrznej walki zawsze mogłam liczyć na wsparcie „Dasz radę!”. Dzięki jego świetnemu podejściu do zadań i wielkiej cierpliwości udało nam się wypracować sukces którym było zdobycie mojej wymarzonej pracy jaką jest latanie...
Dodam, że obserwowałam też cudowne podejście do dzieci i jeśli kiedykolwiek zdarzy mi się taka pociecha to zacznie zajęcia u Sławka.
Dziękuję serdecznie za wszystko i polecam szczególnie! Naprawdę warto!
Ania.
                      Ania                           (kobieta, 31-40 lat)                                     
Termin skorzystania z usługi: październik 2017
2018-05-26 16:50:15
Oceniano w kategorii: Nauka pływania

Poziom nauczania : 6|Klimat : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6         
          
        
Nauka pływania dla wymagających
Swoją opinie rozpocznę od tego, że bardzo słabo pływałem za nim trafiłem do Pana Sławka, a potrzebowałem bardzo intensywnego treningu pod konkretny cel. Korzystałem z zajęć indywidualnych od jednego do trzech razy w tygodniu.Nie było to łatwe ale Sławek tak konkretnie i umiejętnie dobierał plan treningowy, że można to było udźwignąć.Bardzo wiele ciekawych i przydatnych ćwiczeń, które w moim przypadku przynosiły konkretne rezultaty.Jeśli ktoś chce się nauczyć pływać i osiągnąć jakiś cel to bardzo polecam zajęcia u Pana Sławka.Bardzo wiele możliwość dopasowania zajęć.Przystępna oferta cenowa.Jeśli miałbym drugi raz wybrać to tylko w szkole Victoria.Polecam!!!!
                      Jarek                           (mężczyzna, 31-40 lat)                                     
Termin skorzystania z usługi: luty 2018
2018-04-02 21:11:30
               
Oceniano w kategorii: Nauka pływania
       
           Poziom nauczania : 6|Klimat : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6        
       
       

Szkoła godna polecenia!
       
Polecam zajęcia w szkole u Sławka. Profesjonalne podejscie. Elastyczne dopasowanie grafiku zajeć. Przystępne ceny!
                    Krzysiek                         (mężczyzna, 31-40 lat)                                   
           
Termin skorzystania z usługi: marzec 2018
2017-08-22 13:08:09
               
Oceniano w kategorii: Nauka pływania
       
           Poziom nauczania : 6|Klimat : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6        
       
       

Zdecydowanie polecam!!!!
       
Polecam zajęcia u Sławka nie tylko dla początkujących.
Ja mialem okazję przygotowywać się u Sławka do zawodów Ironman i jestem bardzo zadowolony z efektów naszej współpracy.
Cenię szczególnie jego indywidualne podejście.
                    Kuba                         (mężczyzna, 31-40 lat)                                   
           
Termin skorzystania z usługi: kwiecień 2017
2017-06-28 18:12:28
               
Oceniano w kategorii: Nauka pływania
       
           Poziom nauczania : 6|Klimat : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6        
       
       

Polecam Sławka
       
W 100% polecam nauki u Sławka Wolniaka. W pełni profesjonalnie i w bardzo przyjemnej atmosferze!
                    Jose                         (mężczyzna, 19-30 lat)                                   
           
Termin skorzystania z usługi: czerwiec 2017
2017-06-20 20:47:59
               
Oceniano w kategorii: Nauka pływania
       
           Poziom nauczania : 6|Klimat : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6        
       
       

Super trener - Polecam Sławka
       
Początki mojej nauki pływania nie były proste. Byłem początkującym uczniem. Szybko jednak zauważyłem efekty wspólnej pracy. Sławek to trener cierpliwy i spokojny. Dzięki jego cierpliwości i zaangażowaniu udało się przepłynąć pierwszy basen. Każda lekcja to kolejny krok do lepszego pływania. Co ważne jest wymagający, ale zajęcia prowadzi w fajnej atmosferze. Po prostu fajny człowiek. Polecam gorąco.
                    Rafał                         (mężczyzna, 31-40 lat)                                   
           
Termin skorzystania z usługi: wrzesień 2016

WIĘCEJ W
"CZYTAJ OPINIE"

Kontakt
-Telefoniczny: 669 088 497
-E-mail: szkola.victoria@gmail.com
-E-mail: slawomirwolniak@onet.pl
DANE DO PRZELEWU:
Szkoła Pływania"Victoria"
Wolniak Sławomir
Nr. Konta:
65 1050 1764 1000 0091 3220 0073
Wróć do spisu treści | Wróć do menu głównego